За нас


ОРБИТА-КОМПАНИ е компанија за увоз, дистрибуција и монтажа на сите видови стакла за камиони и автобуси. На македонскиот пазар сме присутни од 1996 година. Нашето долгогодишно искуство и големиот број на задоволни клиенти, не охрабруваат да продолжиме со постојано надградување на нашата стручност, се со цел задржување на постоечките и придобивање на нови клиенти.